Boring ved sprængning

Klargøring til sprængning
Vi udfører boringer i forbindelse med klargøring til sprængning. Vi har tidligere anvendt håndboring men har gennem de seneste år opgraderet vores udstyr til 3 selvkørende boremaskiner. Dette har resulteret i at vi kan udføre boringsopgaver hurtigere og mere præcist. Boringer er specielt tiltænkt snævre og trange steder, hvor maskiner har svært ved at komme til.

Vi kan udføre boringer i mange forskellige materialer lige fra beton til natursten, hvor vi blandt andet kan sprænge klipper, granit eller bore ud til springvand.

Når vi udfører boringer, kan vi bore 1 cm i sekundet. Vi kan bore huller med diameteren 20-45 mm. og helt ned til 10 meters dybde.

Vores værktøj er fra det førende mærke Sandvik, som leverer de mest stabile maskiner. Vi har gennem årene fået opbygget et godt samarbejde med leverandørerne, hvilket betyder at vi hurtigt kan anskaffe reservedele som borestål m.m. hvis vi akut skal i gang med en speciel opgave eller hvis vores nuværende maskiner går i stykker.

 

Kontakt os
Ønsker du at vide mere står vores medarbejdere klar til at rådgive dig. Vi kan træffes døgnet rundt på telefon 24 21 10 91.

    

Udsnit af vores referencer

Dansk Byggeri Logo
Arbejdstilsynet Smiley
DSF Logo

NYT FRA FACEBOOK

19. mar.

1 30 1 Læs mere


Lidt fra mandagens udfordringer 🤗

12. mar.

2 102 1 Læs mere


Et fundament skal væk hurtigst muligt, så i dag måtte vi have 2 af vores bore maskiner på opgaven ☺️

1. mar.

5 185 13 Læs mere


I dag er det 11 år siden at jeg overtog firmaet Entreprenørtjenesten, som primært udførte pæle sprængning. ...

22. feb.

19 219 13 Læs mere


Selvom vi har travlt, skal der være tid til et lille smil 🤗 I dag fik vi monteret reklamer på vores nye la...

Top