Om os

Billede fjernet.

Sprængningstjenesten tidligere Entreprenørtjenesten blev stiftet i 1995 af Jørgen Juul Larsen, med fokus på sprængning af piloteringspæle, som er tilbygninger, hvor der er behov for en trækbæreevne  og en solid løsning ved blød undergrund.

Efter flere års samarbejde med Jørgen Juul Larsen overtog jeg, Kenneth Wegge Sprængningstjenesten i 2008. Med en baggrund som formand og maskinfører inden for nedrivning og min interesse inden for sprængning, var lysten til at blive selvstændig erhvervsdrivende inden for sprængninger stor.

Formålet med overtagelsen var at arbejde hen mod at udvide de nuværende arbejdsområder inden for sprængning. Dette blev en realitet efter anskaffelse af diverse sprængningscertifikater, så vi den dag i dag kan udfører alt inden for sprængningsområdet.
Vi er specialiseret inden for sprængninger, derfor valgte vi i marts 2014 at skifte navn til Sprængningstjenesten.

Sprængninger til enhver opgave

Vi bruger hos Sprængningstjenesten så vidt muligt altid sprængninger ved udførelse af vores arbejdsopgaver i stedet for konventionel nedbrydning. Dette er ofte en hurtigere og nemmere løsning og kan spare vores kunder for både tid og penge.

I forbindelse med udførelsen af vores arbejdsopgaver samarbejder vi med rådgivende ingeniører og relevante fagfolk. Vi udfører ingen opgaver uden forsikringsselskabet er med på sidelinjen, hvilket betyder, at du som kunde er garanteret et gennemarbejdet og godkendt stykke arbejde. Siden grundlæggelsen i 1995 har målsætningen været: sikkerhed, præcision og tillid til den enkelte opgave.

Sprængningstjeneste i hele Danmark

Vi er lokaliseret i Sorø og arbejder oftest i København og på Sjælland, men vi servicerer med vores arbejdsopgaver i hele Danmark. Ønsker du derfor vores ekspertise til en sprængningsopgave, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os.