Sprængninger

Står du overfor mindre eller større nedrivningsopgaver, kan vi hos Sprængningstjenesten som udgangspunkt sprænge alle materialer. Vi har tidligere udført sprængninger af siloer, hvor der er dannet prop i forbindelse med udtagelsen af for eksempel korn, raps, cement m.m.

 

Sprængninger i naturen

Vi foretager ikke kun sprængninger af store betonkonstruktioner eller andre materielle støbninger. Vi bliver ofte tilkaldt i forbindelse med naturpleje. Det kan blandt andet indebære sprængning af sten, træer, rødder, bambus samt søer og vandløb.

 

Øvrige sprængninger

Udover de mere traditionelle sprængningsopgaver, har vi assisteret i diverse TV programmer. Her kan blandt andet nævnes Herre i eget hus, som blev vist på TV2. Vores opgave var her at sprænge et kaffebord i luften.

Vi er ligeledes blevet hyret til diverse polterabender, hvor vi for eksempel har sprunget en bil i luften. Vi kan servicere ved alle typer opgaver når det kommer til sprængninger og er de førende i Danmark inden for det vi gør.

Har du spørgsmål eller en forespørgsel på udførelse af specifikke arbejdsopgaver, er du velkommen til at kontakte os på telefon 24 21 10 91. Vi er altid til rådighed med vores ekspertise og erfaring inden for sprængninger. 

Udsnit af vores referencer

Dansk Byggeri Logo
Arbejdstilsynet Smiley
DSF Logo

NYT FRA FACEBOOK

4. mar.

0 60 1 Læs mere


Inden for vores fag, er der mange regler og vi er derfor hele tiden nød til at følge med og opdatere mm. Nå...

1. mar.

0 120 22 Læs mere


I dag er det 12 år siden, at jeg startede Sprængningstjenesten 🤗 Mange ting er sket og tiderne har ændret ...

31. jan.

1 61 8 Læs mere


2020 er "skudt" i gang og vi ser frem til nye udfordringer og gode stunder. Håber i alle er kommet godt in...

30. sep.

2 130 2 Læs mere


Søndag åbnede cityringen og det gav selvfølgelig mange minder fra vores arbejde gennem årene. Mange tusinde...

Top