Sprængninger

Står du overfor mindre eller større nedrivningsopgaver, kan vi hos Sprængningstjenesten som udgangspunkt sprænge alle materialer. Vi har tidligere udført sprængninger af siloer, hvor der er dannet prop i forbindelse med udtagelsen af for eksempel korn, raps, cement m.m.

 

Sprængninger i naturen
Vi foretager ikke kun sprængninger af store betonkonstruktioner eller andre materielle støbninger. Vi bliver ofte tilkaldt i forbindelse med naturpleje. Det kan blandt andet indebære sprængning af sten, træer, rødder, bambus samt søer og vandløb.

 

Øvrige sprængninger
Udover de mere traditionelle sprængningsopgaver, har vi assisteret i diverse TV programmer. Her kan blandt andet nævnes Herre i eget hus, som blev vist på TV2. Vores opgave var her at sprænge et kaffebord i luften.

Vi er ligeledes blevet hyret til diverse polterabender, hvor vi for eksempel har sprunget en bil i luften. Vi kan servicere ved alle typer opgaver når det kommer til sprængninger og er de førende i Danmark inden for det vi gør.

Har du spørgsmål eller en forespørgsel på udførelse af specifikke arbejdsopgaver, er du velkommen til at kontakte os på telefon 24 21 10 91. Vi er altid til rådighed med vores ekspertise og erfaring inden for sprængninger. 

Udsnit af vores referencer

Dansk Byggeri Logo
Arbejdstilsynet Smiley
DSF Logo

NYT FRA FACEBOOK

19. mar.

1 30 1 Læs mere


Lidt fra mandagens udfordringer 🤗

12. mar.

2 102 1 Læs mere


Et fundament skal væk hurtigst muligt, så i dag måtte vi have 2 af vores bore maskiner på opgaven ☺️

1. mar.

5 185 13 Læs mere


I dag er det 11 år siden at jeg overtog firmaet Entreprenørtjenesten, som primært udførte pæle sprængning. ...

22. feb.

19 219 13 Læs mere


Selvom vi har travlt, skal der være tid til et lille smil 🤗 I dag fik vi monteret reklamer på vores nye la...

Top