Betonsprængninger - Vi hjælper med alle typer sprængning af beton

Beton
Sprængning i beton forekommer ofte i forbindelse med nedrivning og fjernelse af udtjente konstruktioner. Det kan typisk være sprængning af fejlstøbninger, piloteringspæle, betonfundamenter, vindmøllefundamenter, vandværker eller ved større byggekonstruktioner.

Nogle af de større opgaver inden for betonsprængninger er nedrivning af silobygninger, skorstene og større driftsanlæg på kraftværker, fabrikker og industrier. De mere sjældne opgaver vi har oplevet, er sprængning under vand. I 2010 var vi ansvarlig for sprængningen af bunden af en gammel dokport på det tidligere Lindøværft ved Odense, opgaven udførte vi i samarbejde med et dygtigt dykkerfirma.

 

Mini blasting
Vi kan både udføre sprængninger inde og ude. Ved indendørssprængninger bruger vi mini blasting. Hertil kan vi bruge fra 5g pr. ladning og opefter alt efter opgavens omfang. Når vi anvender denne metode er det ofte på grund af pladsmangel eller fordi der skal sprænges tæt på transformerstationer eller andre installationer. Mini blasting bruges ofte i stedet for en elhammer.

 

Grundig forberedelse 
Inden vi påbegynder sprængningsarbejdet tager vi altid ud og laver en risikovurdering samt en APV (arbejdspladsvurdering), som består af en sprængplan. Ved udarbejdning af en sprængplan samarbejder vi med en ingeniør, som vurderer bygningens konstruktion og forsikringsselskaberne. Risikovurderingen og APV’en bliver efterfølgende sendt ud til myndighederne, som skal godkende projektet.

Ved mindre sprængningsopgaver dækker vores ansvarsforsikring og ved større opgaver søger vi om dækning hos forsikringsselskabet.

 

Sikkerhed og afspærring
Sikkerhed kommer frem for alt, dette indebærer afspærring og vagter. Alt efter opgavens omfang står vi selv for sikkerheden eller allierer os med entreprenørerne, der er tilkoblet opgaven. Inden sprængningen påbegyndes advares med horn og råb. Herved er vi sikre på, at vi har taget alle forholdsregler inden vi trykker på aftrækkeren.

 

Få den rette vejledning
Ønsker du at vide mere om sprængning af beton, står vi klar til at rådgive dig og besvare de spørgsmål du end måtte have. Vi hjælper ligeledes gerne med, at kaste lys over økonomien samt give dig et tidsestimat i forhold til udførelsen af din efterspurgte opgave. Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan vi træffes på telefon 24 21 10 91, vi udfører gerne sprængninger i hele Danmark.

Spræning af beton i København   Betonspræning forberedelse

Udsnit af vores referencer

Dansk Byggeri Logo
Arbejdstilsynet Smiley
DSF Logo

NYT FRA FACEBOOK

13. dec.

2 90 4 Læs mere


Lidt stemnings billeder fra Værløse, hvor vi er ved at tage hul på det sidste 😄 Alle 3 boremaskiner er sam...

5. dec.

1 117 9 Læs mere


Kører i disse dage ved siden af denne forvoksede minigraver og borer. Har sagt til ham, at hvis han mærker...

29. nov.

1 58 2 Læs mere


Bunkerne med brokker vokser på vandværket. I dag sprang vi en væg, med 28 kg dynamit og boring til fredage...

23. nov.

0 63 0 Læs mere


Med ønske om en god weekendt til alle jer, syntes vi at i skal se hvordan og hvor stille det ser ud, når vi...

Top