Slagge sprængning

Er din forbrændingsovn tilstoppet? Så kan det skyldes, at der med tiden er dannet slagger. Slagger er de materialer, der ikke kan brændes. Slaggen vil derfor ophobe sig i ovnen og kan på sigt tilstoppe ovnen. Oftest forstås slagger som et affaldsprodukt. Det er dog ikke altid tilfældet, nogle af de overskydende rester kan for eksempel bruges til vejbelægning, hvis det ikke er fyldt med forurening.

Vi anbefaler derfor få renset eller sprængt sin forbrændingsovn jævnligt, så du undgår en tilstoppet kedel. Ovnen bliver tilstoppet og overhederen mister sin funktion, således at vandet ikke kan varmes op. Når vi bliver tilkaldt denne type for opgave, kan vi udføre sprængningen imens anlægget er i drift, herved mister du ikke tabt arbejdsfortjeneste. Slagge sprængning er et alternativ til sandblæsning.

Vi har udført slagge sprængning eller rensning for større energi værker for eksempel Dong Energy, Amager Værket og Vattenfall. Dette er større projekter, da de har forbrændningsovne helt op til 80 meters højde.

 

Udførelse af sprængning
Vi hjælper gerne med råd omkring hvilke muligheder vi kan bidrage med og hvad der kan anvendes ved en delvis eller fuld nedlukning af forbrændingsanlæg. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaver i hele Danmark. Vi kan kontaktes på telefon 24 21 10 91.  

   

Udsnit af vores referencer

Dansk Byggeri Logo
Arbejdstilsynet Smiley
DSF Logo

NYT FRA FACEBOOK

4. mar.

0 60 1 Læs mere


Inden for vores fag, er der mange regler og vi er derfor hele tiden nød til at følge med og opdatere mm. Nå...

1. mar.

0 120 22 Læs mere


I dag er det 12 år siden, at jeg startede Sprængningstjenesten 🤗 Mange ting er sket og tiderne har ændret ...

31. jan.

1 61 8 Læs mere


2020 er "skudt" i gang og vi ser frem til nye udfordringer og gode stunder. Håber i alle er kommet godt in...

30. sep.

2 130 2 Læs mere


Søndag åbnede cityringen og det gav selvfølgelig mange minder fra vores arbejde gennem årene. Mange tusinde...

Top